13 septembrie 2011

O farama de suflet in milioane de biti

     Cine ma cunoaste stie ca ador sa citesc. Mi-am dorit sa scriu si discutand cu un prieten a aparut ideea blogului. La inceput habar nu aveam ce este un blog( bine, si acum tot la inceput sunt), nici pe internet nu sunt o experta. Cum orice as face ma documentez intens inainte, am pornit la drum. Cum sa scrii intr-un blog, despre ce, cat pe zi , cum sa il optimizezi etc, etc. Pai ideea de baza era sa scriu, sa imi exersez sau construiesc aceste abilitati, nu sa scriu despre ce cred ca ar avea o comunitate mare in spate. E important sa fii citit ca sa ai un feed-back, poate sa fii ajutat cu idei, sa ai provocari noi, dar daca iti petreci majoritatea timpului optimizand cuvinte ca sa fii gasit de motoarele de cautare, cand mai ai timp de scris?
       Stiu ca definitia blogului universal acceptata e jurnal online. Pentru mine aici apare o contradictie: jurnalul de pe vremea mea era ceva privat, in care imi scriam secretele, gandurile si il ascundeam de mama. Bun, stiu ca daca scriu pe internet am cam depasit linia fina a discretiei. Asa ca pentru mine acest blog inseamna redescoperire, revolta, fericire, incredere, pesimism, optimism. Deocamdata scriu despre lucrurile care ma inconjoara, fac parte din viata mea si ma inspira...pieces of mind and soul pe o plaja de pixeli...

      

2 comentarii:

  1. Fara sa "depasesti linia fina a discretiei" aici iti poti exprima parerile despre diferite evenimente, lucruri, situatii.
    Te urmaresc mereu.pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru fidelitate si te astept cu provocari noi, subiecte, situatii pe care o sa incerc sa le onorez. (va astept)

    RăspundețiȘtergere