15 octombrie 2011

30 de ani, belea sau bestial?

       Odata cu trecerea timpului, pentru majoritatea femeilor, aniversarile nu mai sunt un motiv de sarbatoare. Nostalgia de la  20 de ani ne va bantui probabil toata viata. Lipsa grijilor, frumusetea, simti ca ai totul la picioare, puterea  de a crea un viitor asa cum iti imaginezi raman o amintire dulce insa apropierea varstei de 30 de ani din punctul meu de vedere au o putere greu de egalat. Prospetimea tenului la 20 de ani este inlocuita de frumusetea dobadirii stilului, corpul atletic si adolescentin devine feminin, iar naivitatea si inocenta sunt inlocuite de siguranta de sine a experientei. Intr-adevar tot timpul un barbat va intoarce capul dupa o femeie la 20 de ani si zambetul ei jucaus, insa numai o femeie inteligenta, cu o personalitate creata prin esecuri si reusite va putea sa il tina langa ea. Implinirea profesionala te completeaza, iti ofera taria de a pasi mai departe, de a realiza tot mai mult si a-i face mandri pe cei din jurul tau. Insa, cea mai mare minune vine odata cu darul de a fi mama, cand ramai ore in sir privind cu zambetul pe buze o mogaldeata si tresari la fiecare miscare a ei.
      Mi-e dor de Gabriela care invata pana la 6 dimineata (sau petrecea pana la 7), care visa la toate minunile lumii, insa o iubesc pe Gabriela care zi de zi creste si evolueaza, iubeste si invata sa fie iubita, frustrata ca trebuie sa piarda ore pretioase dormind, si incearca in esenta sa  fie un om mai bun.

3 comentarii:

  1. La multi ani, Gabriela !
    Intradevar femeie cu varsta devine tot mai frumoasa, mai minunata si mai interesanta...
    La barbati este invers. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc!
    Din pacate trebuie sa te contrazic,Ei pe masura ce inainteaza in varsta devin barbati adevarati.

    RăspundețiȘtergere
  3. Oricum cei mai frumosi ani sunt de la 20 la 30 ani si o femeie ar trebui sa profite de ei din plin pt ca din pacate ea imbatraneste mult mai repede decat un barbat .... si orice barbat isi doreste o femeie tanara langa el... da, intr-adevar ca stitlul apare odata inaintarea in varsta, dar din pacate si anii trec si parca tot mai sexy este aerul acela fresh de la 20 si de ani, cand nu trebuie sa iti faci atatea griji de cum arati....asta este ....vremea nu iarta pe nimeni ....si fiecare cu tineretea lui !!!

    RăspundețiȘtergere