16 decembrie 2011

Perspectiva unui barbat

Sotia o uraste pe amanta.
Amanta o invidiaza pe sotie.
Eu le iubesc pe amandoua.
Barbatul este Un homo sapiens sapiens foarte sapiens complex si in esenta foarte simplu. Ii plac mancarurile bune, sexul murdar, mangaierile, aprecierile si solutiile simple.
Femeia este O homo sapiens emotionala, sensibila si instabila si in esenta foarte complicata. Ii place sa fie fashion, cu o cariera in ascensiune si foarte independenta. Intotdeauna va alege solutia cea mai dificil de urmat.
Sexy, ambitioasa, dornica de cuceriri isi imparte existenta in doua epoci: inainte si dupa casatorie. Aici intervine amanta. Cand sotia iti va aminti pe un ton cicalitor ca ai uitat sa platesti nu stiu ce factura cu un mot in varful capului si o masca pe fata, o ai pe ea, amanta. E fericita ca te vede, te imbratiseaza fara sa iti spuna un cuvant sau sa iti ceara ceva (hmmmm, relativ). Te intampina tot timpul cu lenjerii bestiale si un chef nebun de sex, in timp ce sotia are perioade in fiecare luna de care vrei, nu vrei, "beneficiezi" si tu, cu lenjeria si toanele aferente.
Stiu, si tu esti fascinat de amanta!
O femeie ar spune: e doar competitia si la final orice amanta este, a fost si va fi sotia cuiva. Mai mult este ca un fel principal: ii simti aromele, il devorezi cu cea mai mare placere si apoi esti satul si nu mai poti manca din nou fel principal.
Eu as spune: depinde. Daca este vorba de un bufet elegant, portiile sunt mici dar concentrate si dupa un asa fel principal mergi acasa sa mananci ceva muraturi ca sa iti taie greata cu acreala lor si apoi fuga din nou la felul principal. Da, amanta a fost si va fi o sotie, insa depinde tot timpul din care unghi vrei sa o privesti.....

2 comentarii: